Nieuw schooljaar: Lerarenportfolio ontwikkelt door

De start van het nieuwe schooljaar is een prachtig moment om nieuwe ontwikkeldoelen te stellen, niet alleen voor de leerlingen maar ook voor jezelf als leraar.

Het Lerarenportfolio biedt een mooie omgeving om eigen ontwikkeldoelen te formuleren en er in op te nemen. In het portfolio kun je vervolgens zelf bepalen welke activiteiten je aan deze ontwikkeldoelen wilt koppelen. Zo ontstaat een overzicht van jouw professionele ontwikkeling.

Het portfolio wordt dit jaar doorontwikkeld, om het nog handiger en nuttiger te maken voor de gebruiker. Vanaf november kun je in het portfolio je eigen profiel vormgeven, met werkervaring, leerdoelen, activiteiten, expertises, profielfoto, etc. Het profiel is desgewenst ook te delen met collega’s binnen het portfolio. Zo wordt het binnen het portfolio mogelijk om te netwerken met collega’s die daar prijs op stellen.

Voor nu iedereen veel succes en plezier gewenst in het nieuwe schooljaar!