Portfolio blijft ontwikkelen

Sinds 1 augustus 2018 is het porfolio voor leraren opengesteld. Het portfolio blijft zich ontwikkelen.

Reviews bij activiteiten

De activiteiten in de catalogus van het portfolio, zoals opleidingen en cursussen, kunnen vanaf nu gewaardeerd worden. De leraar kan na het volgen van deze activiteit een review schrijven om andere leraren te helpen bij het maken van een keuze in zijn of haar professionele ontwikkeling. De zoekfunctionaliteit in de catalogus is ook verbeterd, waardoor dit ook beter gaat.

Activiteiten delen

Sinds kort kunnen collegiale activiteiten, zoals intervisie, gedeeld worden met de collega’s die aanwezig waren. Dan krijgt een collega een melding dat een activiteit kan worden toegevoegd aan zijn of haar portfolio. Dat scheelt bij het vullen van het portfolio.