Opening nieuwe portfolio

Op 1 augustus is het nieuwe online portfolio voor leraren opengesteld. Het oude vrijwillige lerarenregister van de Onderwijscoöperatie (OC) is gesloten.

Meenemen oude portfolio

Heeft u al een portfolio opgebouwd in dit vrijwillige register van de OC via registerleraar.nl? Uw gegevens uit dit portfolio blijven behouden. U kunt zich bij de nieuwe online omgeving opnieuw aanmelden via DigiD. Tijdens het inschrijvingsproces krijgt u automatisch de vraag of u de gegevens uit uw oude portfolio wilt overzetten in het nieuwe portfolio. Als u hiervoor toestemming geeft, worden uw eerder ingevoerde activiteiten automatisch gekopieerd. Zo worden ze vanzelf zichtbaar in uw nieuwe portfolio en gaan er geen gegevens verloren. U kunt er ook voor kiezen om hier geen gebruik van te maken en met een leeg portfolio te starten. De keuze is aan u.

Meer informatie over de wet en het lerarenregister is te vinden op Rijksoverheid.